Samtale

En konsultation kan benyttes af alle lige fra patienter med spørgsmål til cannabismedicin, fagpersoner der ønsker sparring om videnskabelig dokumentation, virksomheder til optimering af cannabisproduktion og mange flere. 

 

Vær venligst opmærksom på, at jeg ikke er læge. Spørgsmål af lægefaglig karakter skal derfor drøftes med egen læge eller smerteklinikker. Her er listet nyttige links til fagfolk der kan hjælpe yderligere.

 

Jeg anbefaler at læse e-bogen 'Potentialet af Cannabis' før du bestiller en konsultation. Bogen giver dig en større indsigt og klæder dig bedre på, således du får mest muligt ud af rådgivningen. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mail: info@potentialetafcannabis.dk

Eksempler på emner

Nedenstående er forskellige eksempler på hvilke emner en samtale kan indeholde. Oftest vælges én eller to emner, for at have tid nok til at gå tilstrækkeligt i dybten med det valgte.  

  1. Samtale for at "klædes ordentligt på" med viden, inden et lægebesøg med ønske om recept til medicinsk cannabis
  2. ​Medicin virker ikke længere efter hensigten, hvorfor?
  3. Uddybende spørgsmål og forklaring til bogen 'Potentialet af Cannabis'
  4. Hjælp og sparring til indplementing af bioteknologiske/ bæredygtige produktionsstrategier

Kontakt mig på info@potentialetafcannabis.dk for at høre mere om de forskellige emner og muligheder for en telefonsamtale, eller klik på nedenstående link for at bestille en samtale.