Foredrag

Skræddersyede foredrag til stort set alle målgrupper 

Foredragene er tilpasset, så målgruppen altid får brugbar viden og information med hjem. Jeg afholder foredrag for patientgrupper, erhvervsgrupper eller foreninger, fagprofessionelle mm.

Oftest består foredraget af 1 time og med ca. ½ times spørgsmål efter foredraget. 

 

Kontakt mig på info@potentialetafcannabis.dk for at høre nermere om muligheden for at arrangere et foredrag, der er tilrettelagt jeres ønsker. Kontakt mig ligeledes for priser. 

 

Eksempler på emner
Alle foredrag bliver tilrettelagt ud fra specifikke ønsker til målgruppen!


Uddrag fra e-bog
Det er muligt at bestille et foredrag der tager udgangspunkt i e-bogens emner.  Der vil altid tilrettelægges således fokus bliver lagt på målgruppen for foredraget.
Her kan du læse mere om de forskellige kapitler/emner der berøres i den sammenfattende, evidensbaserede e-bog 'Potentialet af Cannabis'. 

 

Medicinsk cannabis
Foredraget med fokus på cannabis til medicinsk brug 
kan naturligvis tilpasses efter ønske og der vil altid være mulighed for at stille spørgsmål. Foredraget der baseres på offentlig videnskab, og erfaringer fra udlandet, vil belyse emner som: cannabisplantens aktivstoffer og medicinske virkninger, lovgivning i Danmark, anbefalinger til medicinske cannabispatienter, bivirkninger ved cannabis samt et udpluk af specifikke
sygdomme

 

Bioteknologi og cannabis
Cannabisplanten indeholder mange kendte cannabinoider og terpener. Alle har hver deres medicinske virkning og i samspil virker det mest effektivt (entourage-effekt) end hvis man bruger cannabinoiderne hver for sig. 
Biosyntese i mikroorganismer giver forskere mulighed for at skabe nøjagtigt de cannabinoider, de ønsker, på en langt mere bæredygtig måde end ved dyrkning af planten. For forbrugeren er fordelene aktivstoffer af høj kvalitet til lave omkostninger. Biosyntese i gær giver forskere mulighed for at skabe cannabinoider, terpener eller flavonoider som er ekstremt vanskelige at studere på grund af deres små mængder i cannabisplanter. Endnu mere interessant er cannabinoider produceret i gær, der ikke findes normal i cannabis.